Výrobna

V areálu jatek v Byškovicích se nachází i výrobna uzenin, která byla vybudována o pět let později. Před zahájením uzenářské výroby jsme si položili základní otázku „jak vyrábět?“. Dospěli jsme k jednoznačnému závěru ne kvantita, ale kvalita. Proto jako malovýrobci se snažíme vyrábět kvalitní uzeniny dle našich receptur a opravdu výhradně jen z českého masa.

U nás můžete ochutnat a posléze koupit vše, co vyrábíme. Dokonce, když se dohodnete v expedici, můžete tu okusit např. teplý párek z udírny. Pokud budete mít zájem, můžeme vám i odborně poradit při vaší „domácí výrobě“. Není problém si u nás koupit třeba i střeva na vaše domácí klobásy, jitrnice nebo jelita.

Po dohodě Vám připravíme naše české maso na domácí úzení.

Naše výrobky nejsou zatíženy žádnými drůbežími separáty či sójou ani jinými možnými alternativami masné výroby!

Výrobky jsou čtvrtletně vyšetřovány v akreditované laboratoři v Lysolajích.